Betingelser

KØB
Hos Salon PapeLottes webshop kan du købe produkter til håret. 

Vi sender med PostDanmark enten direkte til den, der evt. skal have gaven, eller hjem til dig selv. Vi sender produktet samme dag, vi registrerer din indbetaling.

Alle priser er inklusive moms.
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse via. mail.

 

GYLDIGHED VED GAVEKORT
Gavekort er gykdig i 1 år fra udstedelsen. der er 14 dages returret på gavekort fra købsdato + 2 dage.
Gavekort kan i gyldighedperioden byttes til andre produkter - helt gebyrfrit, dog ekskl. eventuel forsendelse.

 

BETALING
Hos Salon PapeLottes webshop betales alle produkter forud, ved indbetaling på bankkonto.

 

LEVERING
DEt koster ikke ekstra at handle hos Salon PapeLottes webhop. Du betaler kun forsendelsesgebyr, for at få dit produkt tilsendt i Danmark. Beløbet dækker over porto.

 

OMBYTNINGSERVICE
Du kan bytte dit produkt til et andet, så længe produktet er ubrugt. Gavekort ombyttes i gyldighedsperiode - kan ikke ombyttes til kontanter.
Du skal selv afholde forsendelseomkostningerne samt eventuel merpris. Der ydes ingen refusion for eventuel manko.
Vores ombytningsret er din forsikring af, at du altid vil kunne finde et andet produkt.

 

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler hos Salon PapeLottes webshop. Fortrydelsesretten løber fra købsdato + 2 dage.
Varer og breve sendes til:
Salon PapeLotte
Hedevej 9
7540 Haderup

Email sendes til: lottepape@hotmail.com

Hvis du fortryder dit køb, kontroller vi, at fortrydelsen lever op til reglerne herfor, og herefter tilbagenetalers værdien af produktet til dig. Dette gøres ved en overførsel til den bankkonto, som blev anvendt ved købet.

Har du købt et fysisk produkt, overføres pengene med det samme vi har modtaget produktet. 
Er der tale om et gavekort, skal du destruere gavekortet, så snart du har modtaget pengene.
Gavekortets nummer, registrerer vi som værende udgået.

 

REKLAMATION OG ANSVAR
Skulle du mod forventning få en negativ oplevelse, hører vi gerne fra dig. I henhold til lovgivningen skal du reklamere "inden for rimlig tid", efter at du har opdaget manglen ved produktet. For behandlinger betyder rimelig tid, at du skal reklamere umiddelbart efter modtagelse af behandling, og meget gerne på stedet. 

 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet kan du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, email-adresse.
Personlige oplysninger opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelses at dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Oplysningerne videresgives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registret hos Salon PapeLottes webshop, har du altid ret til ar gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigelse i hvilket oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigehder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Salon PapeLotte.